GolfStar och GML Sport har ingått ett samarbete gällande skötsel av Gripsholms golfbana. Avtalet är baserat på 3 år och GML Sport står för alla driftskostnader exklusive maskiner.

– Rent geografiskt ligger Gripsholm en bit ifrån våra övriga anläggningar och tack vare samarbetsavtalet med GML Sport, som per omgående tar över skötsel på Gripsholm gör att vi nu kan fokusera ytterligare på driften på våra övriga anläggningar, säger Stefan Silfver, Director GolfStar Greenkeeping.

– Vi har sedan länge ett starkt samarbete med GML Sports systerbolag Svensk Jordelit gällande produkter till våra golfanläggningar, så steget till att lägga ut driften på en av våra anläggningar känns som en helt naturlig väg framåt, fortsätter Stefan.

GML Sports, VD Kristoffer Palmlund ser också en stor potential i samarbetet.
– I och med detta samarbete stärker vi vår närvaro med ytterligare en golfanläggning söder om Stockholm. I dagsläget ansvarar vi för skötsel på Trosa GK och Åda G&CC. Med detta avtal tar vi även ett kliv emot ett större samarbete med GolfStar, Nordens största golfkoncern. Vi är otroligt stolta över denna möjlighet och kommer göra allt för att leverera en högklassig produkt, avslutar Kristoffer.