Säsongen är i full gång och det spelas rekordmycket golf ute på våra banor och i Golfsverige generellt. Mycket återstår av denna säsong men redan nu lanserar vi våra golfspelspaket för 2021.

I våras lanserade vi våra två geografiska spelpaket GolfStar PLAY NORTH och PLAY SOUTH. Vi införde också begreppet FLEX som tillägg på dessa spelpaket. Vilket innebar att man inte har tillgång till några starttider mellan kl. 08.00 – 14.00 på helger/röda dagar, dvs. ”Prime Time”. Samtliga av dessa spelpaket kommer att finnas kvar och behålla 2020 års låga priser även under säsongen 2021, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

GolfStar PLAY LARGE kommer också att finnas kvar men utbudet av golfbanor kommer att ändras, eftersom fritt spel på Lumine upphör. Våra övriga 19 banor runt Stockholm kommer däremot att finnas kvar i sin helhet. Priset på PLAY LARGE sänks och kommer kosta 7.995:- i stället för 8.995:- (nuvarande klubbavgift på 495:- ingår), fortsätter Stefan.

Vidare förändras innehållet i PLAY SMALL och byter namn till PLAY LARGE FLEX. Det nya innehållet innebär att man har tillgång till samtliga av våra 19 banor men inte har tillgång till några starttider mellan kl. 08.00 – 14.00 på helger/röda dagar.

Vi kommer också att ändra i våra ålderskategorier. De blir nu i stället Senior – för dig som är 22 år eller äldre och Junior – för dig som är max 21 år och kommer att gälla PLAY LARGE, PLAY LARGE FLEX, PLAY NORTH, PLAY NORTH FLEX, PLAY SOUTH och PLAY SOUTH FLEX. Nuvarande rabatterade ålderskategorier kommer att finnas kvar i våra PLAY ONE paket och gäller Kids (0-12 år), Junior
(13-21 år)
och +75 år.

Självklart kommer också PLAY ONE, PLAY 9-HOLES och PLAY GREENFEE att finnas kvar i vårt utbud, avslutar Stefan.

Köp och läs mer om våra golfspelspaket för säsongen 2021 här

Varmt välkomna till en ny säsong tillsammans med oss på GolfStar – Mest golf för pengarna!