Är du en person som sprider glädje omkring dig? Är du öppen, kommunikativ, stresstålig och gillar att överträffa kundens förväntningar. Har du erfarenhet av att arbeta med service? Då är det just DIG vi letar efter!

Arbetsuppgifterna är varierande där bland annat tidsbokning, incheckning/betalning samt försäljning av produkter och företagets tjänster ingår. På de anläggningar där vi driver restaurang/café ingår i tjänsten även arbetsuppgifter för detta.

Försäljning- och servicevana från butik, reception och restaurang sedan tidigare är meriterande, så även kunskaper i bokningssystemet GIT och kassasystemet Boxnet. Vi ser även att du har grundläggande kunskaper i golf. Vi lägger stor vikt på din personlighet och sociala kompetens!

Tjänsterna är säsongsanställning för säsong 2021, perioden april-oktober med varierande schemalagd arbetstid måndag-söndag.

Vi söker nu personal till flera av våra GolfStaranläggningar och ber dig ange vilken/vilka anläggningar som du är mest intresserad av. Vi kommer löpande att genomföra intervjuer så skicka in din ansökan till lotta.hager@golfstar.se snarast. För frågor, ring Lotta Hager på 0770-22 00 48.

Du kanske känner någon som passar in på beskrivningen? Tipsa då kompisen om oss.