Nu i månadsskiftet mars/april så avslutar nuvarande krögare Hawo sin verksamhet på GolfStar Gripsholm. Vi vill passa på att tacka Linda och hennes personal för de tre år som hon har drivit restaurangen på Gripsholm och vi önskar henne ett varmt lycka till i framtiden.

Från och med 1 maj kommer en ny restauratör in på anläggningen. En närmare presentation om den nya restauratören kommer inom kort.

Fram till dess kommer receptionen att erbjuda ett enklare kioskutbud så att golfarna ska kunna fylla på energiförrådet inför rundan. Under april månad kommer vi därför endast kunna erbjuda lättare förtäring så som dryck, kaffe, kakor & muffins, godis och enklare smörgåsar. Detta kommer kunna inhandlas i receptionen under dess öppettider.

Tyvärr kommer vi inte kunna ha försäljning i kiosken utan även denna kör igång fullt ut från och med 1 maj.

Än en gång ett stort tack till Linda!