Inom kort under maj månad kommer Magnus Lundström och Johan Wrangel att driva restaurangen på GolfStar Gripsholm. Båda har arbetat hela sina liv inom restaurang och bor i Mariefred sedan många år tillbaka.

GolfStars redaktion hade nöjet att träffa dem och passade då på att ställa några frågor inför öppningen.

När träffades ni första gången?
– Första gången vi träffades var för snart 20 år sedan då vi arbetade på Gripsholms Värdshus. Redan då bestämde vi oss för att vi en dag skulle driva en restaurang tillsammans, nu är det äntligen dags, inleder Magnus.

Vad har ni gjort tidigare?
– Vi har arbetat hela våra liv inom restaurang, catering, festvåning och events, allt från stjärnrestauranger till kvarterskrogar. I Mariefred har vi, förutom på Gripsholms Värdshus, även synts på ”Anna på Torget” och genom ”Carls Deli i Mariefred”, berättar Johan.

Hur är era erfarenheter från golfen då?
– Våra erfarenheter av golf skiljer sig åt. Johan har spelat sedan barnsben medan min kontakt med golf hitintills har varit begränsad till att jag lagat mat till proffsen på Augusta National Golf Club under The Masters, säger Magnus.

När öppnar ni upp?
– När vi fick frågan om att driva Gripsholms Golfrestaurang blev vi väldigt glada. Vi ser det som en fantastisk möjlighet att få ta över och få fortsätta att utveckla restaurangen. Nu ser vi fram emot att komma igång och ”nyöppna” restaurangen igen i maj och få möjligheten att välkomna såväl gamla som nya gäster, avslutar Johan.

Vid frågor eller förfrågningar, vänligen kontakta Johan på tel. 0708- 60 27 60.

Varmt välkomna till er båda önskar vi på GolfStar!