GolfStar Travel är en medlemsförmån, helt unik för dig som har ett Play All Small, Medium eller Large, som ger dig riktigt fördelaktiga priser på Stay & Play-paket hos våra partners i Spanien.

Förutom fördelaktiga priser på boende och greenfee, kan du även se fram emot en mängd andra erbjudanden och förmåner väl på plats på någon av anläggningarna. Det kan handla om allt i från fritt lån av golfvagn under din vistelse, fria rangebollar, välkomstdrink, fria middagar, välkomstpresent på rummet vid ankomst, rabatter på exempelvis golfbilshyra eller uppgradering av rumskategori. Allt för att du ska känna dig extra välkommen och omhändertagen.

Anläggningarna är belägna på populära golfdestinationer med goda flygförbindelser från Arlanda och har max 1,5 timmes transfer när du landat på flygplatsen i Alicante eller i Barcelona.

Gemensamt för samtliga hotell (fyra- eller femstjärniga) är att de ligger i direkt anslutning till golfbanan samt erbjuder spel på fler än 18-hål. Dessutom har de fler än en restaurang, där du kan njuta av god mat och dryck. Allt för att du ska få så mycket variation och härliga upplevelser som möjligt under din vistelse.

Inom kort kommer vi också att presentera våra utvalda partners och från början av julimånad kommer de också att vara bokningsbara via vår hemsida.

Vill du redan nu passa på att uppgradera ditt medlemskap, till ett Play All Small, Medium eller Large, vänligen kontakta vår kundtjänst genom att skicka ett mail till kundtjanst@golfstar.se så hjälper de dig med din uppgradering.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta detta mervärde i ditt medlemskap hos oss på GolfStar och vi vill passa på att önska dig en trevlig resa!