Vi kan nu bekräfta att golfbanan på Gripsholm blir kvar med sin nuvarande layout även under kommande golfsäsong.

Detaljplanen för ”Gripsholms Backar” är inte klar ännu och vi har sedan under sommaren haft ett flertal samtal och möten med markägaren, Kruus Mark och Exploatering AB om hur tidsplanen för projektet ser ut. Allt för att kunna planera vår verksamhet på anläggningen nu och i framtiden. Samtalen har skett i positiv anda och vi har nu fått besked att 18-håls banan blir kvar med sin nuvarande layout även kommande säsong.

– Eftersom vi vet att golfbanan är viktig både för den lokala golfklubben och GolfStars övriga kunder så vill vi vara tydlig med att vi inte kommer påbörja något arbete som påverkar golfbanan under 2023 års golfsäsong, meddelar Martin Kruus, VD för Kruus Mark och Exploatering AB.

– Vi är självklart oerhört glada att vi tillsammans kommit fram till denna lösning för säsongen 2023, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

När detaljplanen godkänns och exakt vad som kommer att hända till säsongen 2024, är idagsläget inte bestämt utan vi ber att få återkomma med mer information kring detta under nästa år, avslutar Stefan.

Ha en fortsatt skön golfhöst tillsammans med oss på GolfStar!