Hösten är här och tyvärr har frosten presenterat sig på flera av våra anläggningar. För att undvika eventuella missförstånd vill vi därför påminna er om våra frostregler som gäller på samtliga GolfStar-banor.

Det är strängt förbjudet att gå ut på banan vid frost. Detta gäller även samtliga övningsområden.
Om du har bokat en tidig starttid och frost råder, går din tid förlorad. Receptionen hjälper dig att försöka hitta en ny starttid i mån av plats, men kan inte garantera att du kommer ut så snart frosten har släppt. Det är alltid greenkeeperns beslut som gäller, vänligen respektera detta. Åtgärder vidtas ifall dessa regler inte följs.

Eftersom vi inte skjuter på starttiderna rekommenderar vi er att boka en senare starttid under hösten. Samtliga GolfStar-anläggningar uppdaterar frostläget på sina respektive Facebooksidor. Vänligen kika där eller slå receptionen en signal så du är informerad om läget.

Tack för att ni visar hänsyn och följer våra regler, så vi håller tummarna på få frost mornar under resterande del av säsongen!